VÝBOR DOMU ČELÍ ÚTOKU

14.04.2015 20:32

V posledních dnech se v našem domě objevila malá skupina jeho obyvatel, kteří se 
snaží zdiskreditovat výbor domu a vyvolat pochybnosti o jeho poctivosti při výběru firmy pro revitalizaci domu. Dále rozšiřují nepravdivé informace o firmě DOSPRA ve smyslu její zadluženosti, či neoprávněného podnikání. Nejčastěji uváděným argumentem je údajná nezkušenost a nedostatek referencí vybrané firmy JANUSTAV. Chceme Vás ujistit, že tato firma, ačkoli byla založena teprve nedávno, sestává z odborníků, kteří se ve své profesní kariéře podíleli na revitalizacích řady podobných  domů, jako je náš. O kvalitě práce této firmy se každý z Vás může osobně přesvědčit v budově kladenského ČVUT (vysoká budova „Kokosu“), jejíž celý plášť realizovala právě firma JANUSTAV jakožto subdodavatel firmy CL-EVANS. Tato renomovaná firma by si na stavbu tohoto prestižního objektu, který je největší komerční budovou v Kladně, stěží vybrala  subdodavatele, o kterém má sebemenší pochybnosti.

Žádáme všechny, aby nepodlehli této kampani, která nemá nic společného s běžnou kontrolou činnosti statutárního orgánu, na kterou má každý vlastník plné právo, ale je cíleným útokem proti výboru i firmám, které jím byly zvoleny pro práce v domě. Důvěřujte výboru, který, na rozdíl od výše zmíněné skupiny, nese právní zodpovědnost za svá rozhodnutí, a za nimi si pevně stojí. Prohlašujeme, že firma DOSPRA je firmou prosperující již přes dvacet let a spravující přes 9000 bytových jednotek, a stejně tak firma JANUSTAV disponuje veškerým potenciálem k tomu, aby revitalizaci našeho domu, na kterou čekáte již mnoho let, dovedla do úspěšného konce.

Výbor je připraven zodpovědět všechny Vaše případné dotazy, předložit příslušné dokumenty i vysvětlit okolnosti, které vedly k výsledku výběrového řízení, aby prokázal korektnost a poctivost svého postupu.

 

                                                                                        Výbor SVJ